SERVICE

Bij Innofique Design vinden we het belangrijk dat je tevreden bent. Over ons, over ons product en over onze service.

Heb je een vraag of een probleem, neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via de pagina 'contact', maar ook via de live-chat functie, rechts onderin je scherm. Je hebt dan rechtstreeks contact met Gerben.

Hieronder vind je diverse service-producten. Staat het product dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Ik heb een lamp besteld, hoe gaat het nu verder?

Als je een lamp hebt besteld, gaan wij de lamp voor je produceren en gereedmaken voor verzending of bezorging. Dit neemt gemiddeld zo'n 2-5 werkdagen in beslag (heb je je lamp op zeer korte termijn nodig, informeer dan vooraf even wat de snelste levertijd is). 

Gemiddeld genomen ontvang je een lamp tot 60cm per post en worden grotere exemplaren bij je thuisbezorgd. En dat bezorgen doen we hoogstpersoonlijk :)! Omdat we milieubewust werken, combineren we te bezorgen producten zoveel mogelijk. Heb je dus een groot exemplaar besteld, houd dan rekening met 1-2 weken levertijd. Kun je niet langer wachten en ben je in de buurt van Zwolle? Afhalen kan natuurlijk ook, neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb naast een lamp ook jullie ophangservice besteld, en nu?

Zodra we je bestelling binnenkrijgen en verwerken, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor levering en ophangen. 

 

Let op: wij gaan ervan uit dat er genoeg ruimte is om een mobiele steiger te kunnen plaatsen van 100x220cm. Is dit niet het geval, dan dient er speciaal materieel gebruikt te worden om je lamp te kunnen ophangen. Er geldt een aangepast tarief. Neem in dit geval vooraf contact met ons op.

8024 AE Zwolle

Ossenkamp 2U

085 - 743 0027

06 - 42514860 bel
of WhatsApp

  • Facebook
  • Instagram

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis nooit een designdeal 

©2020 by Innofique Design.

Algemene voorwaarden